Bota al contingut principal

El síndic de Compromís en Les Corts Fran Ferri ha qualificat “d’incomprensibles i totalment fora de lloc les queixes de la portaveu popular, Isabel Bonig, sobre una suposada falta de compareixences de la Vicepresidenta del Consell, Mónica Oltra, en el parlament valencià”.

Per a Ferri “costa entendre com immediatament després d’establir-se que Oltra contestarà en el ple de la setmana que ve a una interpel·lació del PP sobre la designació d’alts càrrecs en l’àrea de serveis socials, Bonig té la barra de dir que al seu grup se li nega una compareixença en el Ple de la Vicepresidenta per a parlar d’eixe mateix tema”.

“És lamentable comprovar com la labor d’oposició de la portaveu del PP es basa en el filibusterisme i la mentida. A Bonig li dona absolutament igual quina és la realitat de les coses, la seua única intenció és embrollar-ho tot d’una manera vergonyosa per intentar confondre a l’opinió pública”.

“Però el ben cert és que els membres del Govern del Botànic i en especial la Vicepresidenta, Mónica Oltra, estan donant la cara i explicant totes les qüestions relatives a la seua gestió tant dins com fora del parlament valencià, una manera d’actuar que contrasta amb el que feien els consellers dels governs del PP que s’amagaven i es negaven contínuament a comparèixer en Les Corts”, ha conclòs Ferri.