Bota al contingut principal

La portaveu adjunta de Compromís, Mireia Mollà, s’ha referit hui a la fixació per part del Tribunal de Justícia de la Unió Europea per al pròxim 4 d’abril de la vista oral pel recurs del govern central davant la multa de 19 milions d’euros imposada pel falsejament del dèficit de la Comunitat Valenciana per part del govern del PP.

Per a Mollà “la fixació de la vista oral torna a posar en evidència la injustícia del cobrament d’esta multa que el govern central va realitzar el passat mes de novembre al Consell; abans que s’esgoten els recursos davant la Unió Europea Montoro ja va sentenciar que els valencians havíem de pagar la multa per les il·legalitats comeses pel govern del PP”.

“Des de Compromís –ha afegit la parlamentària- reclamem al govern de Rajoy que torne als valencians i valencianes els 19 milions d’euros que va sostraure dels fons estatals que ens pertoquen pel cobrament d’esta multa”.

“La ruïna en diferit que ens ha deixat el PP és insostenible. El PP de la Comunitat Valenciana en el Consell va manipular les xifres del dèficit i un altre govern del PP, el de l’Estat, no va realitzar la seua funció de supervisió correctament i les va autoritzar davant la Unió Europea, per tant allò lògic ara és que la multa la pague el govern central i no acabar fent-ho pagar als valencians que no som els culpables, sinó els grans perjudicats per la nefasta gestió dels governs del PP”, ha conclòs Mollà.