Bota al contingut principal

El síndic del grup parlamentari Compromís, Fran Ferri, ha mostrat hui la satisfacció de la seua formació després de conéixer les conclusions del Seminari de Govern d’Hivern que ha tingut lloc este cap de setmana a Sagunt. “Estem davant d’un Consell que planifica conscienciosament la seua gestió, que s’autoevalua periòdicament sobre la consecució d’objectius i que se’n marca de nous”.

“Uns objectius clars i comprovables per tota la ciutadania que converteixen el Consell del Botànic en un model de gestió eficaç i transparent. Açò és una clara contraposició amb els governs del PP que es van caracteritzar per la improvisació i el caos i que sembla que l’única cosa que eren capaços de planificar era el saqueig dels fons públics”.

Segons Ferri “esta improvisació del PP se l’ha emportada Isabel Bonig amb ella a la oposició. Hui hem pogut constatar com el PP valencià, acompanyat d’algun dirigent vingut de Madrid, ha realitzat un acte sobre polítiques socials buit de continguts i és que el PP en eixa matèria només pot oferir un balanç de retallades i copagaments sense cap altra alternativa”.

Bonig sap que té molt complicat fer oposició a un govern que, per exemple, ha realitzat la reversió de copagaments farmacèutics amb què s’ha reduït en un 31% les persones que abandonen tractaments mèdics, que ha instaurat la sanitat universal, més persones dins el sistema de la dependència, ajudes per al lloguer, l’impuls industrial amb exemples com el de Parc Sagunt o la taxa d’atur per davall del 20%”

“El govern del Botànic aposta fermament per la recuperació econòmica a la vegada que està al costat dels més vulnerables. El PP està al costat dels corruptes. Any i mig després de que la ciutadania els fera fora del govern encara avergonyeixen al poble valencià amb la seua corrupció, com en el cas del pagament dels seus advocats per a imputats per corrupció amb diners públics”, ha conclòs Ferri.