Bota al contingut principal

La Comissió de Coordinació Institucional de Compromís (CCIC), òrgan conformat pels principals càrrecs públics de la coalició, reunida aquest dilluns en la seua Seu Nacional, ha criticat la falta de compromisos concrets per part del Govern Central sobre la millora del finançament i les inversions en infraestructures valencianes en els pròxims Pressupostos Generals de l’Estat, i ha reclamat un calendari concret sobre aqueste matèries.

“Haguera estat molt bé que la vicepresidenta del Govern, Soraya Sáez de Santamaría, haguera aprofitat la seua visita a València per a establir un calendari concret d’inversions en infraestructures i finançament, i no solament per a fer promeses a l’aire i eixir a la foto”, s’ha lamentat des de la CCIC.

“No ens podem permetre que el Govern central continue marginant les inversions que mereixen les valencianes i els valencians. Necessitem infraestructures que milloren la vertebració del nostre territori i un nou sistema de finançament que no limite la nostra autonomia política i financera”.

SEMINARI D’HIVERN DEL GOVERN DEL BOTÀNIC

La Comissió de Coordinació Institucional de Compromís, ha valorat molt positivament els acords presos durant el Seminari d’Hivern del Govern del Botànic, celebrat a Sagunt els dies 28 i 29 de gener, que marquen el full de ruta de les polítiques del Consell per al primer semestre de l’any, i que s’emmarquen dins dels objectius establerts en la renovació de l’Acord del Botànic.

Segons han assenyalat des de la CCIC, “a diferència de l’opacitat i la falta de diàleg dels anteriors governs del Partit Popular, el Govern del Botànic és un govern que analitza, coordina i rendeix comptes de tot el que està fent davant la ciutadania, demostrant transparència i eficàcia de gestió”.

En este sentit, tots els càrrecs institucionals de Compromís han posat en valor el fet que el Govern del Botànic haja complit la majoria dels objectius pactats en juny del 2015 i que s’haja fet necessari ampliar l’Acord amb la incorporació de més de 200 noves mesures que continuaran millorant la vida de les persones.