Bota al contingut principal

El síndic de Compromís en Les Corts, Fran Ferri, ha assenyalat hui que “és indignant que un ministre del govern d’Espanya com Rafael Català faça declaracions llevant-li importància el corredor mediterrani, la infraestructura ferroviària més necessària per a l’estat espanyol segons la Unió Europea”.

L’àrea a la qual donaria servei el corredor mediterrani representa un 60% de les exportacions, un 40% de la població, un 40% del PIB, 5 de les 10 ciutats més importants i els principals ports de l’Estat. “Davant de la contundència d’estes xifres a Català no se li ocorre una altra cosa que vindre a València a dir-nos que exagerem la importància de l’eix mediterrani, un comentari fora de lloc per amagar la negligent actuació del govern del PP en la construcció d’esta infraestructura”.

“Per al govern Rajoy allò que no passa per Madrid no és important per a l’estat espanyol. Des de Compromís ens preguntem què pensa el PP valencià sobre esta qüestió, què ha de dir Isabel Bonig sobre les declaracions del ministre Català. Sembla que res, ací parlen de corredor mediterrani, però se n’obliden d’ell quan passen Contreras”, has assegurat Ferri.