Bota al contingut principal

El síndic de Compromís en Les Corts, Fran Ferri, ha assegurat hui que “des del nostre grup parlamentari estem molt decebuts per la falta de resposta del Ministre d’Exteriors, Alfonso María Dastis, a la nostra petició de reunió que li férem fa ja 15 dies”.

“Dastis no ens està donant el mateix tracte que li ha donat al PP valencià,  ja que si s’ha reunit a la seu del Ministeri amb Isabel Bonig. Des de Compromís exigim el compliment de les normes bàsiques de lleialtat institucional; el ministre, té l’obligació  d’escoltar a la resta dels representants del poble valencià, sense exclusions ni partidismes”.

“Tenim qüestions importants per als valencians que tractar amb ell com l’incompliment del seu govern de l’acollida de refugiats pactada amb la Unió Europea,  la forma de traslladar la veu de les comunitats autònomes a Europa o la defensa dels interessos de la nostra economia en les negociacions internacionals, sobre les quals Dastis ens està vetant com a interlocutors”, ha assenyalat Ferri.