Bota al contingut principal

La diputada de Compromís Marta Sorlí, contracta un anunci fals de persones prostituïdes para demostrar com de fàcil i barat que resulta vendre una dona. A l’anunci publicat aconsegueix ficar l’acrònim que posa títol a la seua campanya “No ens vengues”.

La formació vol que “aquest siga l’últim Dia de la Dona en què les campanyes institucionals per la igualtat convisquen amb els anuncis de persones prostituïdes a mitjans escrits i digitals”.

La campanya que Compromís ha difós mitjançant les xarxes socials, consta, a més del fals anunci, d’una Proposició No de Llei per prohibir els anuncis de prostitució i un vídeo d’una telefonada real on es demostra la falta de regulació del sector.

Sorlí ha destacat que “avui a un mateix diari podem veure seccions específiques sobre les desigualtats que pateixen les dones mentre es beneficien dels ingressos de la publicitat per prostitució”. A més, ha expressat la seua indignació davant dels anuncis per paraules: “igual té anunciar un cotxe que una dona, el preu són menys de 5 euros la paraula”.