Bota al contingut principal

El síndic de Compromís a les Corts Valencianes, Fran Ferri, ha manifestat que “el Partit Popular oblida el manament de ‘no furtaràs’ fins i tot amb les letrines de la visita del Papa, ja que sembla ser que l’ex president de les Corts, Juan Cotino, podria haver-se beneficiat de tindre-les emmagatzemades en una finca de la seua propietat. És una vergonya contemplar com les mangarrufes i corrupteles del PP arribaven a assumptes com este de les letrines”. 

“Des de Compromís exigim que els corruptes tornen els diners furtats, i que la senyora Isabel Bonig demane perdó i col·labore amb la Justícia per este nou cas que demostra que el PP era tot corrupció i no casos aïllats. Està més que contrastat en els múltiples casos de corrupció del PP que coneguem, que el partit era un dels beneficiaris màxims dels fons que s’han saquejat a les arques públiques. I que estes trames corruptes servien al PP per a finançar-se il·legalment, concórrer dopats en les campanyes electorals i perpetuar-se en el poder”.

“Ací els realment perjudicats per la corrupció del PP són les valencianes i els valencians que han patit un deteriorament brutal dels serveis públics amb retallades i privatitzacions conseqüència del saqueig de les arques públiques perpetrat per tantíssims dirigents i càrrecs públics del Partit Popular”, ha conclòs el síndic Fran Ferri.