Bota al contingut principal

La diputada de Compromís i alcaldessa de Carlet, Maria Josep Ortega, ha denunciat hui que Ribera Salud ha iniciat una campanya massiva de desinformació per tractar de manipular a la ciutadania en tot allò referent al procés de reversió de la privatització de l’hospital i l’àrea de salut de la Ribera.

Segons explica Ortega “sembla que els responsables de Ribera Salud no pensen respectar que el govern valencià vaja a complir escrupolosament amb allò que marca la llei sobre el contracte de concessió de la gestió d’este àrea que finalitza en abril de 2018, garantint la reversió pública sense que els veïns de la Ribera patisquen cap inconvenient en el procés”.

“Així Ribera Salud està enviant fullets a tots els domicilis de la Ribera per manipular a la ciutadania a favor dels seus interessos empresarials, tractant de posar nerviosos als pacients sobre la reversió, intentant confondre sobre un suposat empitjorament de l’atenció sanitària en la gestió pública”.

“Però encara estan anant més lluny –ha afegit Ortega-,  en la seua campanya enganyosa i manipuladora els responsables de Ribera Salud estan utilitzant xarrades en els pobles de la Ribera, organitzades amb l’excusa de parlar dels avanços en el tractament del càncer, per a una volta tenen a la ciutadania allí, traure tota la seua artilleria, arribant a dir mentires tan greus com que si la gestió de l’Hospital de la Ribera es fa pública no es disposarà dels aparells que tenen ara per a tractar-se contra el càncer. Aprofitar-se de la gent més vulnerable així és caure molt baix i els desacredita totalment”.

Per a Ortega “davant açò els que ha de tindre clar tot el món és que la qualitat assistencial que reben els ciutadans va a ser allò primordial que marcarà el procés de reversió, ens consta que així s’està treballant des de la Conselleria de Sanitat malgrat els entrebancs que s’estan posant des de l’empresa concessionària”.