Bota al contingut principal

El síndic de Compromís en Les Corts, Fran Ferri, ha reclamat explicacions a la presidenta del PPCV, Isabel Bonig, per no haver presentat cap esmena parcial a uns Pressupostos Generals de l’Estat (PGE) “que són un insult als valencians i valencianes”.

Segons ha assenyalat Ferri “en l’anterior etapa, amb Alberto Fabra al capdavant, era habitual que el PPCV presentara esmenes als PGE. En esta ocasió, amb uns comptes públics, en un principi, tan unànimement criticats per tots els grups parlamentaris de Les Corts per la marginació al nostre territori, els populars valencians decideixen finalment que no van a moure un dit per tractar de canviar-los”.

“Isabel Bonig i el PPCV han traït la confiança dels valencians i valencianes. Quan més falta fa que reivindiquen un tracte just per part del govern central han decidit convertir-se en la versió més submisa d’ells mateixos. Han venut el futur i el benestar dels valencians i valencianes a canvi de no enfadar als dirigents del seu partit a Madrid”.

Ferri encoratja als diputats del PPCV “a tindre una mica de vergonya pel que estan fent. Si els queda un mínim de consciència els recorde que encara tenen l’oportunitat de votar les esmenes per més de 1.800 milions d’euros que ha presentat Compromís al Congrés per paliar la manca d’inversions en el nostre territori a què ens ha condemnat el govern de Mariano Rajoy”.