Bota al contingut principal

 

El síndic de Compromís, Fran Ferri, ha criticat hui que Isabel Bonig no haja desmarcat al PPCV de la ruïnosa i corrupta etapa de Franscisco Camps al front del Consell.

Segons explica Ferri “ahir en la comissió de Les Corts que investiga el saqueig de fons públics a través de Ciegsa vam comprovar atònits com l’ex President de la Generalitat, Francisco Camps, exhibia un relat delirant sobre la seua gestió”.

“Però, amb tot, el més fort no és tant que Camps demostre tindre una percepció de la realitat completament distorsionada, l’home gestiona la llosa de la seua indignitat i desprestigi com bé pot, allò més greu és que des del PPCV aplaudeixen la gestió que portà al nostre territori a la pitjor etapa de la seua història democràtica”.

“És inacceptable que Isabel Bonig en compte de demanar perdó per l’espectacle d’ahir es trobe tan còmoda amb el nefast legat dels seus predecessors, fins el punt que, com hem pogut comprovar, l’actual Presidenta del PPCV ha arribat a assistir als homenatges que des d’alguns sectors del seu partit han realitzat a l’inefable Francisco Camps”.

“Si el referent de Bonig i el PPCV és la nefasta gestió de Camps  ja sabem el seu programa ocult: corrupció, endeutament i despilfarro” ha conclòs Ferri.