Bota al contingut principal

La diputada de Compromís por  Castelló, Marta Sorlí, sol·licitarà la creació d’una comissió d’investigació perquè s’estudien les irregularitats del projecte Castor que ha desvalat el programa de Jordi Évole Salvados.

En el document del Ministeri d’Energia que ara ix a la llum es demuestra que el projecte va ser una autoadjudicació sense preu, es a dir, que el concurs va ser redactat expressament perquè la concessió fóra per a ACS, l’empresa de Florentino Pérez. “El PP i el PSOE s’omplin la boca parlant de llibre Mercat mentre arreglen concursos públics perquè empreses amigues facen negoci amb el medi ambient”, explica la diputada de Compromís.

Castor es va iniciar el 2007 amb 400 milions d’euros de pressupost i va acabar amb 1.272 milions, el 2010. Segons Sorlí, “no es pot saquejar les arques públiques amb negocis foscos que han arribat a provocar terratrèmols i que no hi haja un sol responsable polític. La gent necessita que s’aclarisca qui va fer què fins arribar al nyap del Castor a Vinaròs “.