Bota al contingut principal

La Comissió d’Educació i Cultura celebrada hui en les Corts ha aprovat per unanimitat la proposta de Compromís per garantir la beca de menjador a l’alumnat d’Infantil, de centres públics i concertats, que faça ús de la beca de transport.

Segons la portaveu adjunta de Compromís a les Corts, Mònica Álvaro, “fins ara la beca de menjador associada a l’ajuda de transport només es garantia als cicles d’Educació Primària i Secundària. I a partir d’ara, amb l’aprovació d’aquesta proposta, esperem que al curs escolar 2017-2018 els i les alumnes d’Infantil que viuen en nuclis disseminats i pedanies puguen gaudir d’aquesta ajuda”.

Aquesta mesura que hui hem aprovat a la Comissió d’Educació, és una eina eficaç de lluita davant la despoblació que afecta a una gran part dels pobles menuts i, en especial, a les comarques de Castelló”.

Mirant per eixos xiquets i xiquetes que han de desplaçar-se a altres municipis per exercir el seu dret a l’educació, calia una proposta com aquesta, que després de ser aprovada per unanimitat marca un abans i un després per a les famílies afectades, i que garanteix allò que per a nosaltres ha de ser un dret: la igualtat d’accés a les aules”, ha conclòs la diputada Mònica Álvaro.