Bota al contingut principal

La portaveu adjunta en els Corts i diputada per Elx de Compromís, Mireia Mollà, ha considerat que “la gestió d’Isabel Bonig com a càrrec públic és perillosa per a les arques públiques” després de conèixer la sentència que obliga a indemnitzar a una empresa amb 9,5 milions per la decisió unilateral de l’exconsellera d’Infraestructures del PP de bloquejar el projecte de l’autovia CV-95 en la Vega Baixa.

“La negligència del PP, i concretament d’Isabel Bonig, ens deixa una altra bomba de rellotgeria que ens ha explotat de nou, una infraestructura més que no tenim però que haurem de pagar pel mal govern anterior. El despropòsit de l’autovia és un exemple més del que ens hem trobat els governs del canvi des de fa mesos:  pufos i més pufos”.

La sentència es suma a la multa de 18 milions que el Consell ha de pagar per manipular els comptes per a ocultar una despesa sanitària que va suposar un ajust d’1.900 milions d’euros i no és la primera que ha de pagar un govern del canvi per la gestió d’Isabel Bonig. La coalició vol recordar que l’Ajuntament de la Vall d’Uixò  ha hagut de declarar-se insolvent després de pagar quasi 7 milions d’euros en sentències judicials de l’època de Bonig.

“Esta última sentència” ha continuat Mollà, “evidencia la política caòtica seguida per la lideresa del PP, que va deixar obres inacabades com la del Túnel de la Serra Grossa a Alacant i que ens costa 100.000 euros diaris. Açò solament parla de mala gestió, d’improvisació i de gastar el que no tenien. Ens han arruïnat i continuen fent-ho en diferit”.