Bota al contingut principal

El president i alcalde de Calp, César Sánchez, va enviar operaris durant el cap de setmana a segellar els  accessos a la terrassa del despatx del grup de Compromís, des de la qual penjava una pancarta amb la imatge cap a baix del president Mariano Rajoy pel tracte injust del Govern Central a la població alacantina.  Compromís califica l’actitud de Sánchez de “infantil i dictatorial en optar, amb nocturnitat, per una mesura que vulnera la inviolabilitat del domicili professional”  per a acabar amb una acció en defensa dels interessos de  la ciutadania.

Compromís considera una violació del domicili laboral la decisió de Sánchez, que ni tan sols s’ha molestat a informar als diputats. La coalició, que ha tingut notícia del segellat de les portes d’accés a la seua terrassa aquest matí en arribar els seus assessors les dependències, va a procedir a retirar de les seues dependències laborals la documentació “delicada” referent a informacions com la del cas Fitur Costa Blanca, denunciat per Compromís durant la comissió d’investigació dels últims 12 anys en la institució provincial i que podria haver suposat un frau a les arques provincials de més de 3,2 milions d’euros.

“S’ha trencat totalment la confiança, la inviolabilitat del despatx de treball és innegociable. César Sánchez ha optat per entrar com “elefante en cacharrería” per a detenir una acció reivindicativa contra el seu líder per uns fets discriminatoris que totes les formacions han constatat, fins i tot la seua encara que cada que ho faça els peguen un estacazo des del carrer Gènova. I és un fet: Alacant rep per persona la meitat de diners que rebran altres persones residents en en la resta de províncies de l’Estat”, ha considerat el portaveu de Compromís en la institució, Gerard Fullana.

“Sánchez ja ens va impedir en l’últim ple debatre un moció de condemna a uns pressupostos que no hi ha per on agafar-los. Ara ens segellen les portes d’accés a la terrassa. Més que l’autèntic defensor de la província que diu ser, sembla un digne defensor del PP de Gènova. L’autèntica cara de Sánchez és aquesta: No és la de la regeneració, sinó la d’una persona que ha mamat i après del Consell més corrupte que ha governat aquest territori i la del fidel assessor i diputat de Francisco Camps”.