Bota al contingut principal

La coalició Compromís reclama claredat i transparència al PP d’Alacant després  de conèixer-se la denúncia de Fiscalia davant un jutge per malversació i coaccions contra el president de la Diputació i alcalde de Calp, César Sánchez. “Resulta paradoxal com César Sánchez ven el concepte de llibertat i una idea de defensa dels xiquets en determinats assumptes, però després no té objecció a coartar la llibertat d’un treballador interí fins i tot advertint del que podria passar-li  al seu fill”, ha criticat la diputada i portaveu adjunta en les Corts, Mireia Mollà.

“Fa dos dies, César Sánchez parlava en Torrevieja del PP dels valors i bé, ací estan. Els valors del PP de tota la vida: o treballes per a mi o t’acomiade. Aquesta situació deixa en molt mal lloc a un polític que de moment  ha convertit a la Diputació en un espai per a la seua pròpia promoció, en línia amb els antics ‘faraons’ de les Diputacions que hem conegut els valencians”, ha continuat la diputada que va encapçalar la llista per Alacant a les eleccions autonòmiques.

Junta de portaveus urgent

El grup de Compromís en la Diputació alacantina ha demanat també la convocatòria d’una reunió urgent de la Junta de Portaveus per a tractar la denúncia de Fiscalia contra Sánchez i les imputacions existents de diversos membres de l’equip de govern del Partit Popular com són el vicepresident Eduardo Dolón i el diputat de  Carreteres, la major cartera del a institució, Bernabé Cano.

La coalición en la institución alicantina reclama una reunión urgente de portavoces para explicar la denuncia de Fiscalía contra el presidente César Sánchez y las imputaciones de dos diputados como son el vicepresindente Dolón y el de Carreteras, Bernabé Cano