Bota al contingut principal

El diputat de Compromís, Josep Nadal, ha criticat les declaracions realitzades hui per la diputada del Partit Popular, Beatriz Gascó, sobre retardaments de pagaments en educació. Per a Nadal “estes declaracions demostren la hipocresia amb què el PP valencià està realitzant la seua labor d’oposició. S’ha de tindre molt poca vergonya per reclamar al Consell uns pagaments que Gascó sap perfectament que s’estan retardant per les liquidacions efectuades tard i mal del Ministeri d’Hisenda que dirigeix Cristóbal Montoro”.

Per a Compromís amb esta actitud Gascó està faltant el respecte als valencians i valencianes que estan patint les conseqüències de les polítiques d’ofegament al Consell del Botànic que està realitzant el PP des del govern central.

“Volem recordar que els valencians i les valencianes continuen estrangulats pels retards en els pagaments del FLA del Govern de l’Estat. El pagament del FLA ha arribat tard i mal i el govern de l’Estat no acompleix amb la seua paraula. No és prou que incompleixen en un pagament que a més no és just, que a part provoquen malestar entre molts sectors de l’economia valenciana com poden ser les empreses de menjador escolar. O que els centres educatius valencians puguen tindre els diners per a despeses de funcionament que els pertoca”.

“La diputada Beatriz Gascó i el seu grup parlamentari en compte d’especular i manipular amb culpes a qui no toca hauria d’assumir la responsabilitat política d’exigir al govern de l’Estat les transferències de diners a la nostra autonomia en temps i forma. I sí tenen una miqueta de dignitat que exigesquen també el finançament just que ens pertoca a les valencianes i els valencians per poder pagar-ho tot com toca”, ha conclòs Nadal.