Bota al contingut principal

El grup de Compromís a la Diputació ha qualificat hui de vergonyós el fet que César Sánchez haja preferit fer una fugida endavant i culpar infantilment a la coalició de l’acusació de la fiscalia, que denuncia Sánchez als jutjats de Dénia per malversació i coaccions a funcionaris perquè treballen pel Partit Popular i ataquen als grups de l’oposició de Calp. Acusar a Compromís quan és la fiscalia qui ha fet l’acusació i per tant estima investigar el president de la Diputació és ridícul, propi de qui no sap què dir més enllà de continuar amb la seua estratègia habitual de joc brut amb l’oposició.

Compromìs ha afegit que vincular estos fets al plurilingüisme denota “que César Sánchez només veu en el plurilingüisme un pretext d’ús personal:  primer per a promocionar-se i després per a defensar-se. Segons ha pogut saber la  coalició, este assumpte es va denunciar per part d’una persona aliena a la coalició a principis del mes de març,dos mesos abans que el TSJ dictara les mesures cautelars a les acreditacions de títols del decret de plurilingüisme i fins i tot setmanes abans que la Diputació decidira recurrir dit decret. Hem demanat una junta de portaveus urgent a la Diputació com a proposta mesurada perquè el president done explicacions i la seua resposta és no comparèixer i acusar als demés d’una acusació del fiscal.

Compromís a la Diputació d’Alacant ha destacat que convertir la institució en la seu del Partit Popular és el modus operandi tradicional del PP i en especial de César Sánchez,  situació comprobable a una Diputació, convertida en un arma partidista en perjudici de la ciutadania.

Compromís a la Diputació d’Alacant ha tornat a demanar hui la compareixença urgent del president de la Diputació en junta de portaveus.