Bota al contingut principal

La portaveu adjunta de Compromís, Mónica Oltra, ha mostrat hui la seua preocupació pel resultat de l’informe de la Federació d’Associacions per a la Defensa de la Sanitat Pública que situa al Sistema Valencià de Salud en l’últim lloc en quant a qualitat del servei.

Segons ha senyalat Oltra “un any més este informe estableix que a la nostra comunitat tenim la pitjor sanitat de tot l’estat espanyol, cosa que constata el procés de deteriorament continu de la sanitat pública que ha comportat la gestió del Partit Popular”.

“Des del PP aposten clarament per la sanitat privada i en eixe sentit han encaminat les seues polítiques privatitzadores d’alguns serveis sanitaris i de la gestió d’alguns centres, a més del fet d’haver situat a la nostra comunitat a la cua de les autonomies en inversió sanitària per habitant”.

“El PP –ha afegit la parlamentària de Compromís- ha apostat per una política d’escaparat i quan ha fet inversions ho ha fet com la Nova Fe, que es tracta més de mostrar un gran edifici als ciutadans que un hospital que responga a les necessitats”.

Segons Oltra “la situació de la sanitat pública valenciana és gravíssima amb situacions com la saturació de les llistes d’espera, que no és més que una estratègia calculada per a desviar pacients cap a hospitals de gestió privada perquè malauradament per al PP la sanitat no és un servei públic per als ciutadans sinó que és una manera de fer negoci”.