Bota al contingut principal

La portaveu de Compromís a la Comissió d’Afers Europeus en les Corts, Mònica Álvaro, ha manifestat que “després de conèixer que el grup del Partit Popular Europeu ha retirat la seua confiança al senador valencià, Pedro Agramunt, és el moment que la síndica del PP, Isabel Bonig, li exigisca ja la seua acta de senador. És una vergonya que a hores d’ara esta persona continue en el seu càrrec després d’haver-se reunit en secret amb el president de Síria, un dels artífexs de la major catàstofre migratòria, i sense cap comunicació a la cambra europea”.

Segons Álvaro, “hem de recordar-li a la senyora Bonig que Agramunt va fer el seu viatge en qualitat de senador del PP, sense haver-li comunicat res tampoc al Senat sobre la trobada amb Al Assad. I així, sense explicacions a Europa ni al Senat, Agramunt continua com a senador, mentre la síndica del PP a les Corts gira l’esquena davant l’oscurantisme de qui va ser president dels populars valencians, el nom del qual continua vinculat al cas de corrupció amb Azerbaidjan, conegut com la ‘diplomàcia del caviar’”.

“I no sols això. Recordem que Agramunt també va estar esguitat pel cas Naseiro, i que va lliurar-se perquè les escoltes telefòniques, encomanades per un delicte de narcotràfic, no pogueren utilitzar-se en el presumpte delicte de finançament il·legal del PP. Raó per la qual varen ser destruïdes per ordre del Tribunal Suprem”.

“Bonig ja tarda a demanar-li l’acta a Pedro Agramunt, i més ara que el seu propi partit a Europa l’ha qüestionat i li ha retirat la seua confiança. De no fer-ho, la pròpia Bonig quedarà en entredit i ella també serà qüestionada com a síndica i com a representant dels populars valencians”, ha conclòs la portaveu adjunta de Compromís, Mònica Álvaro.