Bota al contingut principal

El síndic de Compromís, Fran Ferri, ha participat en la Sesió Interparlamentària Global LGBTQI que ha tingut lloc esta vesprada al Senat. En esta activitat, que forma part del Summit WorldPride2017 que acull esta setmana Madrid, ha reunit a diputats i diputades de distints parlaments del món per debatre al voltant de polítiques LGTB.

En la seua intervenció, Ferri ha destacat la importància de la visibilitat com a càrrecs públics i activistes LGTB per a ser referents positius per a les persones que sofreixen encara discriminació, sobre tot dels més joves.

Així mateix ha remarcat la necessitat de coordinar-se en l’acció política per establir una agenda transversal i potent encaminada a aprofundir en els drets de les persones LGTB a nivell internacional. Per al portaveu de Compromís en Les Corts “és imprescindible seguir avançant per què els drets de les persones LGTB no retrocedisquen”.

Ferri ha volgut realitzar també un reconeixement a la lluita que molts anys enrere van encetar els activistes del moviment LGTB “que ens permet estar hui on estem, sense ells res d’açò seria ara possible”.