Bota al contingut principal

La permanent de l’executiva de Compromís, reunida hui a València, ha volgut expressar el seu suport a l’alcalde de Xiva, Emilio Morales, membre de la coalició, després de l’esdevingut en el ple ordinari del passat divendres on el PP, Ciudadanos i ADUC van aprovar una moció per a retirar el sou a l’alcalde, única persona remunerada de l’Equip de Govern. Aquesta moció va tirar endavant gràcies a l’absència del ple dels dos regidors del grup socialista.

Des de l’executiva de Compromís es considera que és el moment que totes les forces progressistes es sumen al projecte constructiu que millore la vida de la ciutadania de Xiva. “Per això, demanem al grup socialista de Xiva que, si realment vol demostrar que no està donant cobertura al PP local amb el seu silenci o desaparicions en el ple, done la cara i revertisca aquesta situació presentant una proposta en el ple de l’Ajuntament per a reposar les retribucions a l’alcalde”.

Compromís també ha volgut posar en valor els molts suports rebuts per l’Alcalde, a causa d’aquesta inacceptable situació, que han eixit espontàniament entre els veïns de la població, així com la solidaritat cap a Emilio Morales expressada pels alcaldes i alcaldesses del PSOE de les localitats de la comarca de la Foia de Bunyol. “Creiem molt important aquest respatler perquè Emilio Morales seguisca treballant per tots els xivans i xivanes amb l’honradesa, valentia i dedicació que li caracteritzen”.