Anar directament a les notícies

Navarro: “És molt trist que es perseguisquen les ajudes a les persones més desfavorides”

Publicat el en Sanitat i Benestar

La diputada de Compromís, Isaura Navarro, ha mostrat el suport de la seua formació al recurs de cassació anunciat per la Conselleria de Sanitat contra la sentència del TSJ que anul·la les ajudes al copagament farmacèutic.

Per a Navarro “estem davant d’una sentència fruit d’una acció judicial infame del govern central del Partit Popular. El recurs del govern de Mariano Rajoy contra estes ajudes demostra que el PP només es preocupa pels rics i poderosos”.

“El govern del Botànic ha vingut a rescatar persones, ajudar a la ciutadania més desfavorida i és el que s’ha fet amb unes ajudes al copagament farmacèutic i ortoprotèsic per a compensar el repagament imposat pel govern del PP. És molt trist que es perseguisquen les ajudes a les persones més desfavorides, nosaltres continuarem defensant este tipus de mesures que suposen un rescat de la ciutadania més necessitada perquè no hagen de triar entre menjar o medicar-se”.

Per a Navarro “és molt curiós que la sentència anule el decret quan en la mateixa el Tribunal reconeix la competència de la Generalitat per a donar estes ajudes qüestió en què se centrava el recurs del govern del PP”.

“El fons d’este procés judicial és que el PP no vol que des del govern del Botànic s’ajude a la gent més desfavorida i això és el que volen frenar. Des de Compromís tornem a exigir al govern central que derogue el real decret que va imposar un copagament farmacèutic absolutament injust que va obligar a molta gent a deixar els seus tractaments, una circumstància que va tindre especial incidència en el territori valencià”, ha conclòs Navarro.