Bota al contingut principal

La diputada de Compromís a les Corts, Marian Campello, s’ha reunit este matí amb representants de Riders x Derechos, col·lectiu que representa a part dels treballadors i treballadores d’empreses com Deliveroo i Glovo, i que li han traslladat les seues reivindicacions i la situació de precarietat laboral que pateixen en estes empreses de treball col·laboratiu.

Marian Campello ha explicat que “anem a treballar, la també diputada de Compromís, Teresa Garcia, i jo en una proposta que sume la majoria al Parlament valencià per poder acabar amb les pèssimes condicions laborals d’este col·lectiu que, malauradament, s’ha convertit en la punta de llança de la precarietat laboral”.

“Ens preocupa que les condicions d’estos treballadors arriben a extrems com que les empreses els obliguen a estar com a falsos autònoms, a més de les variacions en els preus que cobren, trobant diferències segons les ciutats. Per exemple, mentre a Madrid és de 4,50 euros, en València la diferència de preu pot arribar a una merma del 40 per cent sobre el que es cobra a Madrid”.