Bota al contingut principal

El síndic de Compromís en les Corts, Fran Ferri, ha assenyalat que “Isabel Bonig i Rafael Hernando están duent a terme una autèntica campanya de desprestigi, d’atacar a les polítiques que està fent el Govern del Botànic per a millorar la vida dels valencians i les valencianes, atacant l’eliminació del copagament per a les persones majors i les que utilitzen algun tipus de pròtesi, i atacant també les polítiques que busquen que els nostres xiquets i xiquetes aprenguen castellà, valencià i anglés. I ho fan utilitzant el poder judicial per a sembrar el caos, per a clavar la por a la gent de la sanitat i l’educació públiques”.

Segons Ferri, “el PP busca sembrar el caos en temes que per a ells són fonamentals, perquè mai han estat a favor de l’educació pública ni tampoc de la sanitat pública. Mentre el Govern del Botànic intenta millorar la vida dels valencians i les valencianes amb les seues polítiques, el PP està utilitzant la justícia per poder paralitzar-les”.

“Crec que també és una vergonya que la sra. Bonig utilitze els drets i el benestar dels valencians i les valencianes per a tapar les seues vergonyes davant Gènova i poder defensar així la seua candidatura per al 2019 ara que s’està posant en dubte que siga ella la candidata. Bonig ha perdut una gran oportunitat de contestar-li al sr. Hernando quan ha dit que som catastrofistes amb el tema del finançament i les inversions. Ha perdut una gran oportunitat de dir-li en directe al sr. Hernando com ha sigut el maltracte cap als valencians en tots els Pressupostos Generals de l’Estat (PGE) i en totes les inversions. Mai hem arribat a tindre el percentatge d’inversions que ens tocarien per població. I la sra. Bonig, una vegada més, ha perdut una gran oportunitat. Ja ens va trair amb la declaració institucional que demanava que tots férem una unió per a canviar els PGE, i ara torna a trair els valencians i valencianes permetent que el sr. Hernando vinga ací a dir-nos que som uns catastrofistes en aquesta qüestió”.

“I un tema que ens preocupa molt són les amenaces vetlades que Bonig està llançant contra tot el professorat, contra els directors de centres educatius, amenaçant-los de demanar-los responsabilitats patrimonials en cas que apliquen allò que diu la Conselleria d’Educació. Crec que Isabel Bonig és una irresponsable i que el que hauria de fer és demanar responsabilitats patrimonials als membres del seu partit que han furtat els diners als valencians i les valencianes, diners que no han pogut anar destinats ni a educació ni a sanitat. Per això li demanem a la sra. Bonig que rectifique i que li diga a Hernando que estem infrafinançats i que deixe d’amenaçar als funcionaris”, ha conclòs Fran Ferri.