Anar directament a les notícies

Compromís lamenta que “el PP de Bonig utilitze Corts per fer teatre i no per a abordar els problemes de la ciutadania”

Publicat el en General

Àlvaro critica que “el PP anara al Debat de Política General a escenificar la presentació de 1.017 proposicions a pes, però sense mirar-ne el contingut”.

La diputada de Vila-real lamenta que Bonig no haja aprofitat la visita de hui a la ciutat per explicar per què ha exigit que es construïsquen escoles ja inaugurades o recuperar edificis que o bé no existeixen o ja estan rehabilitats.

La portaveu adjunta de Compromís a les Corts Valencianes, Mònica Àlvaro, ha lamentat l’espectacle protagonitzat pel PP durant el Debat de Política General d’aquesta setmana. Segons la diputada per la demarcació de Castelló, “el PP liderat per Bonig ha demostrat que per a ells la política és només una escenificació, per això van presentar 1.017 propostes de resolució per a tractar d’aparentar que els populars treballen, però van acabar demostrant que havien presentat totes eixes propostes a pes, sense mirar-se’n el contingut”.

Àlvaro ha fet aquestes declaracions després de constatar que entre les propostes del PP hi havia algunes que estaven en blanc, d’altres que demanaven la construcció de col·legis que ja estaven inaugurats –com el cas del CEIP Benicadim de Beniarbeig, ja inaugurat- i d’altres que “a més de demostrar que el PP no s’ha treballat les seues propostes, constaten un total desconeixement de la realitat”.

Àlvaro recorda que entre altres propostes, el PP demanava que es recuperara com a BIC el castell i la muralla de Culla. No obstant açò, la muralla ja està restaurada i el castell del municipi, “va ser destruït i arrasat”. Segons Álvaro, “podrien haver demanat la posada en valor de les restes, però amb la iniciativa que van presentar només demostren un desconeixement de les nostres comarques”.

“Posats a recuperar el patrimoni que al PP no li va importar quan governaven, l’equip de Bonig ha arribat a proposar la recuperació del castell de Montfort, un monument que també va desaparèixer perquè les seues pedres es van utilitzar per a construir l’església de la localitat”.

En tot cas -ha suggerit Àlvaro a Bonig-, “al pròxim Debat de Política General el PP hauria de consultar les seues propostes al seu propi partit, als seus regidors, ja que segurament si ho hagueren fet no haurien fet el ridícul reclamant la recuperació del palau fortalesa d’Alginet, que està perfectament restaurat perquè allí se situa l’ajuntament on el PP té tres regidors”.

Segons la responsable Compromís, “el PP va ser al Debat de Política General a escenificar que ells treballen i a acusar als altres de no treballar. El problema és que la demagògia política xoca amb la realitat i en el debat no solament es va demostrar que el Consell del Botànic ha engegat nombroses iniciatives que el PP no va activar, sinó que a més es va evidenciar que les més de mil propostes del PP eren només façana, i moltes d’elles estaven buides de contingut”.