Anar directament a les notícies

Ferri: “Camps i la resta del govern del PP responsable de la F1 ens han de tornar els diners saquejats”

Publicat el en General

El síndic de Compromís, Fran Ferri, s’ha referit a l’informe de la UDEF conegut hui que aporta noves dades sobre la implicació de l’expresident de la Generalitat i del PPCV, Francisco Camps i el seu equip en la corrupció i la ruïna per a les arques públiques que va suposar la celebració dels grans premis de Fórmula 1 a València.

Ferri ha considerat molt importants els avanços de l’actuació judicial “que situen cada vegada més a Francisco Camps i altres membres del PP valencià i els seus amics en l’epicentre d’este cas.  La investigació estreta el cèrcol sobre Camps amb les proves sobre el cobrament de comissions i l’adjudicació il·legal de contractes. Qüestions que es corresponen a allò que des de Compromís hem vingut denunciant des de fa anys i que estan darrere de la gestió tan obscura que el govern del PP va dur a terme amb l’organització de la Fórmula 1”.

“Per a Compromís allò més important ara, juntament amb què la justícia delimite les responsabilitats pels delictes que s’investiguen, és que Camps i la resta del govern del PP, responsable d’este saqueig, tornen els diners furtats als valencians i valencianes”.

Segons Ferri “resulta molt preocupant que amb la justícia posant cada vegada més contra les cordes a Francisco Camps i el seu govern pel robatori que va suposar l’organització irregular dels grans premis de F1, l’actual presidenta del PP, Isabel Bonig, no s’haja desmarcat en cap moment dels responsables de l’època més fosca i corrupta de la gestió popular, ans al contrari no tinga cap problema en lloar públicament aquell llegat. Insistim en el fet de què tot açò prova que el PP de Bonig no s’ha regenerat i segueix sent un partit que no està al costat dels legítims interessos dels valencians de recuperar tot allò saquejat per la corrupció”.