Bota al contingut principal

Compromís ha mostrat la seua condemna a l’intent d’intimidació que ha dut a terme un grup d’extrema dreta vinculat a Espanya 2000 contra la vicepresidenta del Consell i portaveu de Compromís, Mónica Oltra, en els voltants de sa casa.

A més, ha fet una crida als partits demòcrates i a la societat a expressar el rebuig públic als comportaments feixistes, unes actituds d’intolerància que no han de tenir cabuda en cap societat democràtica.

En la nit del dimecres, un grup de persones es va personar en la porta de la casa de la vicepresidenta amb màscares blanques i desplegant una bandera espanyola mentre llançaven proclames contra Mónica Oltra i gravaven a la porta de sa casa. Una acció de clar intent d’intimidació per part d’un grup vinculat a l’extrema dreta.

Oltra sempre ha apostat per la màxima democràtica atribuïda a Voltaire: “Defensaré amb la meua vida el teu dret a expressar la teua opinió”. No obstant això, la intimidació queda lluny de ser una manera d’expressió que puga emmarcar-se en els límits de la convivència democràtica.