Anar directament a les notícies

Ferri: “Amb els recursos a les lleis socials del Consell el PP demostra la seua crueltat amb la gent més vulnerable”

Publicat el en Llibertat i Igualtat

El síndic de Compromís, Fran Ferri, ha criticat hui l’acord del Consell de Ministres de recórrer davant el Tribunal Constitucional la Llei valenciana de la Funció Social de l’Habitatge i la Llei valenciana contra la Pobresa Energètica.

Segons ha assegurat Ferri “una de les prioritats de la nova majoria del Botànic va ser lluitar contra la pobresa i els seus efectes i ajudar a les persones més vulnerables de la societat a tindre una vida digna. Part d’eixe compromís va ser l’aprovació de la Llei de Funció Social de l’Habitatge, per a garantir que tot el món tinga dret a una vivenda digna, i la Llei de Pobresa Energètica, que posa per davant els interessos de les persones al de les grans comercialitzadores d’energia”.

“Per això -ha afegit el portaveu de Compromís- és d’una enorme crueltat que el govern central i el Partit Popular ataquen estes normes de cara a l’hivern quan es fa més necessari que mai comptar amb energia i calefacció. Recordem que segons els estudis la pobresa energètica accelera centenars de morts a la nostra terra a causa de l’efecte de les baixes temperatures en cases sense calefacció ni aïllament adequat”.

Per a Ferri “el partit de la senyora Bonig es torna a posar al costat dels poderosos com han fet sempre que han tingut el poder. Tot i estos recursos del govern central, tant des de Compromís com la resta de partits que conformem l’Acord del Botànic, continuarem treballant per a les persones més vulnerables de la societat, per què tot el món tinga dret a una casa digna i accés a l’energia”.