Bota al contingut principal

El síndic de Compromís, Fran Ferri, ha mostrat la satisfacció de la seua formació per la bona notícia què la gran manifestació unitària pel finançament just del 18 de novembre continue sumant suports. “Des de Compromís valorem de forma positiva que Ciudadanos haja rectificat i finalment se sume a una mobilització tan necessària”.

“Esperem –ha afegit Ferri- que el pròxim en rectificar siga el Partit Popular. Si no ho fan, quedaran en evidència com l’únic partit de Les Corts que es queda a casa mentre milers de valencians exigim al govern central un tracte just, un nou sistema de finançament i unes inversions dignes per al nostre territori. El PP es quedarà sol defensant a aquells que ens discriminen de forma sistemàtica”.

Segons el portaveu de Compromís “els valencians i valencianes no volem ser més que ningú però ens hem cansat de ser sempre menys que la resta. Per això eixirem al carrer el pròxim 18 de novembre, per a deixar de ser invisibles i per a dir ben clar que no volem que ens tracten com a ciutadans de segona. Volem un tracte just per a poder viure millor, amb més recursos per a educació, sanitat, dependència i polítiques d’ocupació”.