Anar directament a les notícies

Compromís celebra que l’Audiència reòbriga el cas del PP i els treballadors zombis de la patronal d’educació concertada

Publicat el en Educació i Cultura

La diputada de Compromís, Isaura Navarro, ha mostrat la satisfacció de la seua formació després de què l’Audiència de València haja decidit reobrir el cas dels alliberats de la patronal d’educació concertada que cobraven de la Conselleria d’Educació com a professors sense realitzar tasques docents.

Segons Navarro “des de Compromís denunciàrem davant la justícia que s’havia comés una il·legalitat en el fet de què hi haguera cinc persones pagades per l’erari públic que no estaven realitzant la labor docent per la qual cobraven, ni en la escola pública ni en l’escola concertada. Estes persones estaven treballant per a la patronal.”

“Açò era el que succeïa mentre Maria José Català era consellera d’Educació, es regalava el salari a cinc persones amb els diners de tots els valencians i valencianes per què la patronal tinguera alliberats. Tot açò sense cap acord ni empara legal, així és com gestionava el Partit Popular”.

Per a la diputada de Compromís “estem davant d’un cas més de cinc zombis del govern del PP en Educació, que se sumen als zombis de Ciegsa, els 22 professors de religió que cobraven sense donar classe i un llarg etcètera que evidencia com governava el PP, mentre deixaven als xiquets en barracons, ells pagaven a gent que no anava a treballar”.