Bota al contingut principal

El síndic del grup parlamentari Compromís en Les Corts, Fran Ferri, ha assenyalat hui que des de la seua formació “anem a continuar treballant de valent, deixant-nos la pell, amb els companys del Botànic per aconseguir uns pressupostos de la Generalitat de 2018 que reforcen les polítiques que estan millorant la vida de les persones fruit del pacte signat i renovat pel PSPV, Podem i Compromís”.

Segons explica Ferri “nosaltres sempre hem abanderat la necessitat de multiplicar el diàleg en tots els àmbits per a arribar a consensos pensant en la ciutadania. I això mateix anem a fer amb els nostres socis, amb Podemos i PSPV. Anem a propiciar tot el diàleg necessari per a continuar rescatant persones, per a seguir millorant els serveis públics, i per retornar la dignitat a esta terra”.

Des de Compromís es considera que s’ha de poder parlar de tot dins del pacte del Botànic, fins i tot el que no està arreplegat en l’acord de forma literal. “Per això hem impulsat un grup de treball intern, al sí de la nostra coalició, que treballarà la proposta sobre taxa turística, una idea que valorem de forma positiva. Això si, no ens agraden les actituds i vots que donen ales als grups de la dreta com PP i Ciudadanos. La ciutadania valenciana va votar en 2015 per fer polítiques per a les persones, i eixe és el nostre compromís”, ha conclòs Ferri.