Bota al contingut principal

El secretari general de la Unió de Llauradors i Ramaders, Ramon Mampel, ha visitat este matí el grup parlamentari Compromís, on ha estat rebut pel responsable d’agricultura del grup, Josep Maria Pañella i el portaveu de la coalició a les Corts Valencianes, Enric Morera.

La visita s’emmarca dins de les reunions periòdiques que des de Compromís mantenen amb els representants de la societat valenciana per a tractar els temes més importants de l’agenda i conéixer les inquietuds i reivindicacions. Des de Compromís, han tornat a mostrar el seu total suport a la Unió per la seua gran tasca en defensa dels llauradors i ramaders de la nostra terra.

De fet, Josep Maria Pañella ha reconegut a l’eixida de la reunió que des del grup parlamentari, “compartim les reivindicacions i les accions de la Unió i, a més a més, ahir en les Corts a la consellera d’Agricultura li férem moltes propostes que estan basades en les reivindicacions sempre coherents i contrastades que fan des de la Unió i que nosaltres compartim, perquè volem que el camp valencià tinga futur i això sols serà possible si escoltem als qui més saben d’agricultura com són les organitzacions que agrupen als llauradors del País Valencià”.