Bota al contingut principal

El senador territorial de Compromís, Carles Mulet, ha estat nominat per la Junta Directiva de l’Associació de Periodistes Parlamentaris (APP), de Madrid en la categoria de Premis Parlamentaris ‘A la pregunta del milió’, per “Quins protocols té adoptats el Govern davant la possibilitat d’un apocalipsi zombi?“.

La pregunta es va formular en un context de malestar per l’escassa qualitat informativa d’algunes de les respostes a problemes molt concrets. “Ens contestaven amb generalitats i de vegades obviant el que els preguntàvem. Per això els interpelàvem si es devia a algun problema de comprensió i acabàvem amb la pregunta de l’apocalipsi zombie, que el Govern es va esforçar –ací si- a contestar. Quelcom surrealista“, va indicar Mulet en aquell moment.

La pregunta va ser recollida per nombrosos mitjans de comunicació de tot el món i el senador va poder denunciar en molts mitjans la vulneració del seu dret d’informació com a senador i com de frustrant és no rebre resposta de preguntes concretes, de problemes de municipis i d’actualitat o rebre’ls massa tard.

El lliurament de premis tindrà lloc en el sopar de Nadal de l’APP prevista per al dimecres, 13 de desembre, a l’hotel Palace de Madrid. Aquests premis anuals es lliuren als diputats, senadors i europarlamentaris que, segons el parer de l’APP, han destacat més en el seu treball o en algun aspecte de la vida parlamentària.