Bota al contingut principal

El síndic de Compromís, Fran Ferri, s’ha referit hui a la citació com a investigat per al proper 24 de gener per la instructora del cas Valmor de l’expresident de la Generalitat i del PPCV, Francisco Camps, per un suposat delicte de prevaricació i un altre de malversació.

Per a Ferri “els avanços de la investigació judicial evidenciaven que Francisco Camps estava en el centre d’este cas de corrupció.  S’han trobat proves del cobrament de comissions i l’adjudicació il·legal de contractes, així que cada vegada està més clar que el govern del PP saquejà les arques públiques amb la Fórmula 1 per beneficiar-se ells i els seus amiguets i que Francisco Camps és el gran responsable de què això passara”.

“En Compromís fórem pioners en portar davant la justícia la gestió obscura i irregular que el govern del PP va dur a terme amb l’organització de la Fórmula 1, així que és una satisfacció comprovar l’avanç de l’actuació judicial. Però també exigim que tant Camps com la resta de responsables tornen els diners furtats als valencians i valencianes que suposaren un forat a les arques públiques que encara estem pagant entre tots”.

Segons Ferri “cada vegada que hi ha novetats en l’acció judicial contra el saqueig dels governs del PP es fa més estrepitós el silenci de l’actual presidenta del PP valencià, Isabel Bonig i es fa necessari recordar que la síndica popular mai ha renegat de Francisco Camps i del seu legat corrupte. I que inclús des del grup popular se li riuen les gràcies a l’ex President de la Generalitat quan compareix citat en les comissions d’investigació de Les Corts”.