Bota al contingut principal

El síndic del grup parlamentari Compromís, Fran Ferri, s’ha referit a l’informe conegut hui sobre contractacions irregulars a l’empresa pública CIEGSA en l’etapa del PP, que l’Advocacia de la Generalitat a remés al jutjat que instrueix el cas Taula.

Per a Ferri “és molt destacable el fet de què els membres del PP actual seguisquen veient-se involucrats en els casos de corrupció que s’arrastren de les legislatures passades, com està ocorrent ara amb el diputat popular a Les Corts, José Císcar. Pel que sembla Císcar va ser el responsable, quan era Conseller d’Educació, de la contractació de treballadors zombis a CIEGSA, que cobraven d’esta empresa pública sense treballar allí realment”.

“Estem parlant d’un frau en les contractacions que ens costà a tots els valencians i valencianes més de dos milions d’euros, una xifra que seguim sumant en el compte del saqueig de les arques públiques perpetrat durant la gestió del PP”.

A banda de José Císcar, també apareix en este informe l’actual portaveu d’Educació del PP en el parlament valencià, Beatriz Gascó, “qui ja va mentir en la Comissió d’Investigació de Les Corts preguntada sobre la seua contractació a CIEGSA com a telefonista, un lloc de treball al que mai va acudir, cosa que es va negar a reconèixer i que este informe corrobora”.

Segons Ferri “tot açò confirma la nul·la regeneració del Partit Popular, segueixen en primera línia els responsables de l’etapa més negra del nostre autogovern. Isabel Bonig ha sigut incapaç de trencar amb el legat corrupte del seu partit, començant pel fet que ella mateix formava part d’aquell govern davall del qual és produí el gran saqueig ara investigat en multitud de causes judicials”.

“Císcar i Gascó estan desacreditats per a seguir exercint les seues funcions en el parlament valencià, però a més exigim que tant en este cas de corrupció com en la resta els responsables tornen tots els diners furtats als valencians i valencianes”, ha conclòs el síndic de Compromís.