Bota al contingut principal

El portaveu de Compromís en el Congrés, Joan Baldoví, ha definit com “agredolç” l’anunci del Pla de rodalia del ministre de Foment, Íñigo de la Serna: ·encara que falten moltes de les reivindicacions històriques, el pla suposa un avanç, almenys sobre el paper. Esperem que aquest pla no córrega la mateixa sort que de 2010 ‐2020, que contemplava algunes d’aquestes mesures i mai es van arribar a construir”.

Per a Baldoví: “Trobem a faltar en el pla presentat la prolongació del tren de Gandia fins a Dénia, sembla que estem tornant a 2010, on ja es parlava de la primera fase del Tren de la Costa, esperem que aquesta vegada es construïsca. A més, també a Alacant, creiem que aquest pla es queda curt per la línia Alacant-Villena.  Per a la coalició el nou pla oblida, pel que fa a les comarques de València, l’ampliació de la línia C-2 fins a La Font de la Figuera, el túnel passant, l’accés a València i l’estació central.

El portaveu de Compromís s’ha mostrat “sorprés” davant l’anunci del tren de rodalia Castelló- Vinaròs, ja que el PP va votar en contra d’aquesta proposta de Compromís fa uns mesos en els anteriors Pressupostos Generals de l’Estat: “Estarem molt pendents de si es duen a terme aquestes noves promeses del Govern i esperem que prompte ens presenten un calendari d’obres concret, perquè el que hem vist hui moltes d’estes inversions es traslladen a la propera legislatura”.