Bota al contingut principal

Compromís envia tres caixes de carbó vegetal al president del Govern, Mariano Rajoy, i als ministres d’Hisenda, Cristóbal Montoro, i de Foment, Íñigo de la Serna, pel “maltractament” a qual sotmet el Govern central al territori valencià.

Les caixes han estat enviades este dimecres des de l’oficina central de Correus de València amb justificant de recepció i inclouen també tres cartes i díptics de la campanya de Compromís #TracteJust, on expliquen quines són les reclamacions de la formació valencianista.

La iniciativa ha partit de Joves PV, i a l’entrega han assistit el secretari general de Joves PV, Víctor Medina; la coportaveu de Compromís Àgueda Micó; el portaveu de Compromís a les Corts, Fran Ferri, i les diputades autonòmiques Marian Campello i Marta Sorlí.

Àgueda Micó ha explicat que en les cartes que acompanyen al carbó expliquen als tres dirigents el “desacord i malestar” pel “maltractament continuat” que reben els valencians tant en infraestructures com en finançament, com en l’assetjament judicial a les lleis que rescaten persones.

Fran Ferri ha manifestat que el Govern del Partit Popular “no pot suportar” que en aquesta terra els valencians hagen preferit un govern que posa a les persones en el centre de les seues polítiques i per això aplica un “155 en diferit”.