Bota al contingut principal

El portaveu de Compromís en el Congrés, Joan Baldoví, ha registrat una bateria de preguntes parlamentàries perquè el Govern esclarisca què ha ocorregut amb el caos en l’AP-6 després del temporal que ha deixat 3.000 vehicles atrapats fins a 20 hores a Segòvia.

Compromís, en un comunicat, ha exigit al President del Govern que cesse al seu ministre de Foment, Íñigo de la Serna: “Senyor Rajoy, vista la contundència amb la qual vosté va demanar en 2009 la dimissió de la llavors Ministra de Foment, Magdalena Álvarez, no dubtem que ara que vosté té la possibilitat de cessar a l’actual ministre, farà el mateix en els pròxims dies”.

Baldoví també ha recriminat al Govern que la concessionària es tiren les culpes d’un a un altre: “No té cap sentit que Foment reconega que Abertis no compleix els seus compromisos i gestiona malament mentre li segueixen regalant, una vegada i una altra, concessions”.

“Els valencians i les valencianes fa 48 anys que paguem una milionada per circular per l’AP-7 d’Abertis, amb quina tranquil·litat circulem ara si sabem que si ocorren incidents com el d’aquest cap de setmana tant el Govern com l’empresa que la gestiona es desentendran?”, ha lamentat Baldoví.