Bota al contingut principal

El síndic del grup parlamentari Compromís, Fran Ferri, ha assenyalat hui que la confessió del cap de la trama Gürtel en què confirma el pagament en B d’actes electorals del PP valencià i implica directament a l’ex President Camps, “és una constatació d’allò que ja tots sabíem, però que ara queda traslladat de forma fefaent al procés judicial”.

Per a Ferri “una vegada més s’evidencia que el Partit Popular és sinònim de corrupció. La confessió de Correa el que ve a dir és que el PP va pagar la seua campanya amb diners que haurien d’haver anat a educació, sanitat o dependència i que Francisco Camps era el màxim responsable d’eixe saqueig de fons públics”.

“El més greu de tot és que el PP no s’ha regenerat i no ha tornat els diners que van desviar. L’actual presidenta del PP valencià, Isabel Bonig, ha donat suport públic en reiterades ocasions a Camps i per això sabem que el seu projecte és més del mateix”.

“Afortunadament –ha afegit el síndic de Compromís- després de l’època més negra del nostre autogovern per culpa del PP, ara els valencians, amb el govern del Botànic, podem eixir al carrer amb la cara ben alta perquè es comença a conèixer a la nostra terra per totes les seues potencialitats i no per la corrupció. La corrupció no és valenciana, és del PP. Des de Compromís continuarem treballant per a millorar la nostra reputació i recuperar fins a l’últim cèntim furtat als valencians”.