Bota al contingut principal

La diputada de Compromís a les Corts, Teresa Garcia, s’ha reunit este matí amb el president de la Federació Valenciana de Festejos Taurins, Vicent Nogueroles; i amb l’alcaldessa de Bètera i representant en la Federació Valenciana de Municipis i Províncies (FVMP) en la Comissió de Festes, Cristina Alemany. 

La reunió s’ha produït per “tractar d’apropar postures i trobar una posició comuna que faça de la festa dels bous al carrer una tradició amb el màxim respecte al benestar del bestiar i la màxima seguretat en les persones que acudeixen. És per això que hem d’avançar en la implantació del segon metge, però sense impedir el correcte desenvolupament de la festa i l’impacte econòmic que produeix”, ha explicat la diputada Garcia.

“Censurem l’ús partidista que el PP fa d’aquesta tradició, per a crear polèmica i per dividir als aficionats. La senyora Bonig, amb la seua actitud tan radical, impedeix que els bous al carrer ixquen de l’huracà de la confrontació, quan s’hauria de treballar en avançar en convivència, civisme, seguretat i benestar animal”, ha conclòs Teresa Garcia.