Bota al contingut principal

El diputat de Compromís Fran Ferri ha denunciat en les Corts Valencianes que fa uns dies, “el jutjat de pau de Cullera va tancar per falta de subministrament elèctric. Eixe tall de llum va impossibilitar el funcionament dels ordinadors, telèfons, impressores o fax i els ciutadans no van poder realitzar tràmits habituals com la inscripció de matrimonis, naixements o notificacions de defuncions”.

Segons ha sabut el parlamentari valencianista, “l’ajuntament, organisme responsable de mantenir en bon estat les instal·lacions, atès que rep una subvenció anual pel condicionament del jutjat de pau, a canvi de la qual es compromet a garantir el seu funcionament. Els quatre treballadors adscrits –dos gestors, un administratiu i un auxiliar- no poden desenvolupar la seua tasca d’atenció al públic ni de col·laboració, ni de notificacions, amb altres jutjats i això afecta a la bona atenció als ciutadans i ciutadanes, cosa que no podem permetre”.

Per això, des de Compromís han preguntat a la Conselleria de Justícia i Benestar Social si tenen constància d’estos fets, al mateix temps que han demanat que es prenguen totes les mesures necessàries per evitar que un fet com este torne a passar, “pel bé de les veïnes i veïns de Cullera que necessiten un jutjat de pau a ple rendiment i obert al públic”.