Bota al contingut principal

La portaveu de Compromís a la Comissió d’Indústria i Comerç a les Corts Valencianes, Teresa Garcia, que ha participat este matí a la reunió del conseller d’Economia Sostenible, Rafael Climent, amb els grups parlamentaris sobre la reforma de la Llei Valenciana de Comerç per incloure els acords sobre els horaris comercials, ha manifestat que “els grups parlamentaris tenim en aquesta ocasió l’oportunitat de reforçar la política del Consell. I ja no tant això, sinó traslladar un acord que ha rebut el suport de tots els sectors implicats i que ha tingut un procés de negociació molt llarg. Des de les Corts hem de ser reflex d’eixe consens que s’ha assolit de manera general, directament aplicat en la nostra legislació a través de les tramitacions parlamentàries oportunes”. 

“Des de Compromís anem a intentar que puga aplicar-se el més ràpid possible, perquè estem posant en el paper de la llei la necessitat i l’acord al qual han arribat tots els sectors. I, per tant, nosaltres transmetrem les necessitats que el sector i la Conselleria han plasmat en eixe acord de la manera més ràpida possible, utilitzant els tràmits que les Corts ens permeten per tal d’aplicar-ho en el menor temps i poder aprovar-ho com a molt tard en febrer”. 

“Esperem també que eixe consens que s’ha aconseguit en la societat es trasllade a la cultura parlamentària, per tal que les coses que són bones per al comerç valencià les puguem aplicar des del Parlament valencià de la manera més ràpida possible”, ha conclòs la diputada de Compromís, Teresa Garcia.