Bota al contingut principal

El síndic del grup parlamentari Compromís, Fran Ferri, ha mostrat hui la satisfacció de la seua formació després de conèixer les conclusions del Seminari de Govern d’Hivern que ha tingut lloc este cap de setmana a Benicarló i Vinaròs. “Hem vist un Consell que planifica, que s’autoavalua i que mira cap al futur amb nous objectius. Des de Compromís considerem que això és bo per al funcionament diari i que demostra que es governa amb transparència i per a les persones”.

Segons Ferri, “l’assoliment dels objectius de govern certifica que la prioritat absoluta del Botànic situa a les persones al centre de la política i que, per tant, el benestar de totes i tots és la finalitat de les accions de govern. En este sentit, hem de posar en valor la lluita contra la violència de gènere que està liderant el Govern valencià. Així com també el pla de coeducació i la recuperació per a les persones dels hospitals privatitzats com el de la Ribera”.   

“També volem posar en valor la proposta per a la reforma de la Constitució que ha acordat el Consell. És important eixe acord entre sensibilitats diferents que tenen un objectiu comú: un model d’Estat més just amb els valencians i valencianes. Un model on es garantisca un finançament just, unes inversions dignes, i que els valencians tinguem veu en totes les decisions que ens afecten”. 

“Creiem que és un bon punt de partida per a traslladar el debat al carrer, perquè és la societat qui ha de ser protagonista d’esta reforma. La pro activitat del Consell contrasta amb la desídia del govern de Rajoy que prefereix esperar a que els problemes territorials s’agreugen, en comptes de buscar solucions i millorar la vida de la gent, garantint la igualtat de drets, l’aprofundiment democràtic i el respecte a la realitat plurinacional de l’Estat”, ha conclòs el diputat Fran Ferri.