Bota al contingut principal

Compromìs ha anunciat hui que llança el segon bloc de la campanya que va iniciar el mes de desembre per denunciar l’escassa gestió i ús partidista de la Diputació d’Alacant per part del Partit Popular. En el darrers mes la coalició ha centrat esforços en donar a conèixer les escandaloses xifres de les subvencions a dit i sense justificació per valor de 5 milions d’euros que el Partit Popular ha repartit entre els pobles del president i vicepresidents de la institució, i que a més han provocat la suspensió cautelar del jutjat a la primera d’elles, la de Busot. Una campanya que Compromís ha destacat que “ha superat les expectatives” i que ha sumat més de 125.000 reproduccions dels suports audiovisuals editats, especialment en xarxes socials.

“L’èxit de la campanya i la participació de la ciutadania en la difusió espontània demostren que el Partit Popular ja no enganya a ningú des de la Diputació. L’objectiu real és el de provocar un canvi de polítiques que democratitzen la institució i estem veient com el bipartidisme que ha pactat durant tants anys les polítiques clientelars a la Diputació accepten ja negociar una rectificació de l’ordenança de subvencions, este és el gran èxit que està tenint Compromìs a la Diputació, estem canviant la política amb un grup de tres diputats dels 31 que té la institució”, ha destacat la coalició. Compromís ha anunciat que en esta línea esta setmana tindrà a punt la seua nova proposta d’ordenança.

Ara, en el segon bloc de la campanya Compromís es marca com a repte atacar “la política d’anunci sense contingut real per a la ciutadania” del Partit Popular a la Diputació d’Alacant. “Les subvencions a  dit per mantenir alcaldes en el poder i comprar voluntats polítiques a nivell orgànic ha sigut la gran tònica del Partit Popular de César Sánchez, però també ho ha sigut les dotzenes d’anuncis i autopromocions que han quedat en res, la manca absoluta de projecte i lideratge polític”, han destacat.

Amb aquest objecte naix el bloc titulat “Prometer para mentir” que compta de nou amb l’aparició de l’actor que simula un vídeo robat per denunciar les dades reals de l’escassa gestió i política-anunci del Partit Popular. Esta part de la campanya es durà a terme essencialment a Internet i a més de la col·laboració de l’actor que dóna cohesió a la totalitat de la campanya es llançarà un vídeo resum que recull de viva veu alguns anuncis del Partit Popular i el seu efecte real.

“El que hem vist la darrera setmana és una mostra més del que es denuncia a la campanya, les reunions amb Oltra i Puig per a César Sánchez són una estratègia de màrqueting per situar el president de la Diputació en la carrera de llocs a repartir del Partit Popular i per netejar la imatge d’un president molt tocat després de la suspensió cautelar de les ajudes a dit i de  les notícies vinculades a les revelacions en el judici de la Gürtel que afecten la seua època d’assessor de Francisco Camps”, ha destacat Compromís.