Anar directament a les notícies

Ferri: “Bonig culmina la traïció del PP al poble valencià en acceptar la negativa del govern de Rajoy a satisfer el deute històric”

Publicat el en General

El síndic de Compromís en Les Corts, Fran Ferri, ha mostrat la indignació de la seua formació davant l’anunci del govern de Mariano Rajoy als dirigents territorials del PP de què no realitzaran cap quitança del deute històric a les comunitats autònomes.

Segons Ferri “és un menyspreu inacceptable que el govern central del PP no tinga en compte que bona part del deute històric del territori valencià està produït per dècades d’infrafinançament. La negativa a donar una solució al deute acumulat que manté l’Estat amb els valencians per no atorgar-nos durant anys els fons que en justícia ens pertocaven és la constatació de què, per al PP, els valencians i valencianes som ciutadans de segona”.

Què la Presidenta del PP valencià, Isabel Bonig, no es rebel·le contra esta situació i haja aparegut en la foto de partit posterior a conéixer este afront amb un gran somriure és la constatació de la traïció del PP al poble valencià. Bonig ha oblidat molt prompte la reivindicació de la regularització del deute històric recollida en els acords de Les Corts que van ser aprovats per tots els grups parlamentaris, inclòs el popular”.

Per a Ferri “el PP ha demostrat que per a ells no tenen cap valor les reivindicacions que comparteix una immensa majoria de la societat valenciana que està farta del maltractament dels governs centrals en les últimes dècades. No ens cansarem de repetir-ho, som l’únic territori empobrit que paga en lloc de rebre recursos, i per tant, necessitem solucions concretes a la nostra situació concreta i diferenciada i els valencians no anem a defallir en l’exigència d’un tracte just”.