Bota al contingut principal

El síndic de Compromís en Les Corts, Fran Ferri, ha criticat al Partit Popular per haver orquestrat una campanya de denúncies falses al Consell del Botànic “amb l’única intenció de tapar la seua corrupció”.

Per a Ferri “amb estes noves denúncies el PP evidencia la seua estratègia de tractar de desviar l’atenció de tots els casos de corrupció del propi Partit Popular que estan sent jutjats”.

“Davant de tots els escàndols del PP, que seguixen obrint informatius diàriament, al partit de Bonig, M. RAJOY i Camps no se li ha ocorregut altra cosa que portar davant la fiscalia denúncies absurdes i barroeres”.

Per al portaveu parlamentari de Compromís “estes denúncies, com l’anterior, no tenen cap fonament jurídic, ni rigor. Des del PP saben perfectament que són acusacions falses, però les fan perquè davant l’estrepitós fracàs del PP valencià en el seu intent de regenerar-se, els dirigents actuals actuen a la desesperada”.

“La ciutadania està comprovant que el govern del Botànic ha portat la decència i la legalitat a l’administració valenciana, aconseguint superar l’etapa corrupta de 20 anys del PP i això sembla que a la dreta valenciana li està molestant molt”, ha conclòs Ferri.