Bota al contingut principal

La diputada de Compromís, Isaura Navarro, ha assenyalat hui que “no podem més que celebrar la decisió de l’Audiència de València de reobrir la causa de l’accident de metro de 2006”.

Per a Navarro “esta decisió de l’Audiència deixa en evidència a la jutgessa. En la Comissió d’Investigació parlamentària ja vam denunciar el mal treball que havia fet esta jutgessa i el millor per a la causa és que fora apartada per a què hi haja una veritable investigació i es puga conèixer el que realment va passar”.

“Les víctimes, els seus familiars i el poble valencià tenim dret a saber què va ocórrer en aquell fatídic accident. En Les Corts elaboràrem i aprovàrem un informe extens, fruit de la comissió, en què arreplegàrem totes les irregularitats que es van cometre, així com tot allò que s’hauria d’haver fet i no es va fer per la mala gestió de Ferrocarrils de la Generalitat Valenciana sota la gestió del govern del PP, tot el que va dur a què 43 persones perderen la vida i 47 foren ferides en l’accident del metro”.

Segons la parlamentària de Compromís “la responsabilitat política per l’accident va quedar arreplegada com a resultat de la comissió d’investigació, encara queden per depurar les responsabilitats penals, per a la qual cosa s’ha donat hui un pas important amb la reobertura de la causa”.