Anar directament a les notícies

Mulet: “El PP convertirà de nou el Senat en un ‘paripé’ per amagar els seus casos de finançament il·legal i corrupció”

Publicat el en General

Els senadors de Compromís han mostrat la seua indignació davant la citació a Mireia Mollà i Mónica Oltra per acudir a les compareixences de la comissió d’investigació de finançament dels partits polítics. Jordi Navarrete i Carles Mulet han manifestat estar sorpresos pel fet que “en comptes de citar els responsables de les finances del partit se cite a dos càrrecs molt concrets, totes dos denunciants dels casos de corrupció que acorralen el PP, el que els deixa en evidencia, ja que semblen voler més molestar al rival polític que investigar realment en els comptes de Compromís, que té uns comptes clars i auditats“, han assenyalat.

El senador territorial, Carles Mulet, que intervindrà en la comissió d’investigació ha titllat de “sense sentit” la compareixença de totes dues a la comissió. “El PP busca que aquesta comissió siga un paperot per amagar que ells s’han finançat il·legalment com es constata setmana rere setmana amb les declaracions d’exalts càrrecs d’aquesta formació i els seus entramats. En Compromís el finançament és ben clar i transparent i ve de les aportacions dels seus militants, dels seus càrrecs i dels fons públics que rep en funció dels resultats electorals“, ha indicat.

No pot dir el mateix el PP“, ha afegit el portaveu de Compromís al Senat “que està sent investigat per la Justícia per la seua vinculació amb la corrupció i per això volen fer creure que tots són iguals i tracten de desviar l’atenció d’allò essencial, que és la intolerable situació de podridura moral que mina aquesta formació política que hauria d’estar inhabilitada“.

Per a Compromís “no és el mateix q et cite el jutge a declarar que que ho faça el partit més corrupte d’occident, que utilitza la majoria irreal que ostenta al Senat“.