Anar directament a les notícies

L’Executiva de Compromís dóna suport al seu grup municipal d’Alacant per refer la governabilitat de l’Ajuntament

Publicat el en General

L’Executiva Nacional de Compromís, reunida aquest dimarts 13 de març a València, ha mostrat el seu suport a la postura mantinguda pel seu col·lectiu a Alacant respecte a la crisi a l’Ajuntament generada pels problemes judicials que arrossega l’alcalde Gabriel Echávarri.

Compromís considera que “cada dia que passa és un dia perdut en la situació institucional d’Alacant” i que les darreres actuacions de la justícia respecte a Echávarri han d’accelerar la resolució de l’enrevessada situació que pateix el consistori alacantí, immers en una situació insostenible i que atempta contra l’estabilitat i la governabilitat en l’Ajuntament.

Al temps, la coalició reclama, acomplint les exigències democràtiques, que l’alcalde s’aparte definitivament del govern, i s’encete un procés de diàleg que ha d’obrir el PSPV-PSOE per a buscar una nova investidura. Una exigència necessària per a superar la crisi institucional, que permetrà seguir gestionant per millorar la vida de les alacantines i els alacantins.

Compromís veu que, davant d’aquesta situació irreversible, s’ha de buscar una solució que passa per no retardar més que Alacant tinga un nou alcalde o alcaldessa progressista. Des de Compromís es treballa per estar en la solució, i en eixe sentit s’està actuant. Així, des de l’Executiva es vol remarcar les accions constructives que s’estan aportant des del Grup Municipal de Compromís en l’Ajuntament d’Alacant.